Over

VOOR WIE

Je bent dans- of bewegingsdocent en je wilt van je passie je werk maken. Je eigen lessen geven. Een studio starten. Of misschien heb je al een eigen studio en wil je die laten groeien.

WAAROM

Als dans- en bewegingsdocent trainen we onze lichamen, en perfectioneren we onze bewegingen continu. Maar hoe zit het met onze business skills? Om te kunnen leven van je passie kan het heel waardevol zijn om ook  aandacht te besteden aan de zakelijke kant van je dans. En hoe fijn zou het zijn om dat in een omgeving te kunnen doen met gelijkgestemden die ook hun dansdroom willen waarmaken?

DANCERS IN BUSINESS

Dancers in Business helpt ambitieuze dans- en bewegingsdocenten op weg om hun dansdroom te verwezenlijken. Door middel van individuele coaching, coachingprogramma’s en workshops helpen we jou op weg een echte Dancer in Business te worden.

HET GEZICHT ACHTER DANCERS IN BUSINESS

Teuta

Danseres, Coach & Oprichter Dancers in Business

Waarom Dancers in Business?

Dans is mijn grote liefde, en ik heb het geluk gehad dat ik verschillende geweldige dansleraren heb gehad in mijn leven. Sommige van hen waren heel succesvol, hadden hun eigen school met honderden leerlingen. En anderen moesten echt vechten om rond te komen en hadden 2 extra banen om hun huur maar te kunnen betalen. Het gekke is dat de mate van succes bijna nooit te maken heeft met hun talent als danser. Veel dansers trainen hard om hun dans te verfijnen en hun bewegingen te perfectioneren. Maar als dansleraar zijn goede techniek en didactische vaardigheden maar een deel van je werk. Het helpt ook heel erg om de juiste business mindset te ontwikkelen. Hoe meer ik met dansers werk, hoe meer ik merk dat ondernemen voor veel van hen geen natuurlijk iets is. Voor mij persoonlijk hebben de business programma's, workshops en coaching die ik heb gevolgd, echt gezorgd voor een kickstart van mijn dansonderneming. Het heeft me heel anders leren denken over zaken als marketing, prijszetting en het runnen van een eigen onderneming. Maar de programma's die ik volgde waren nooit helemaal gericht op mij als dansdocent. Omdat ik merkte dat veel van mijn danscollega's naar mij toe kwamen voor advies, besloot ik mijn werk als coach, mijn ervaring als dansdocent, en mijn kennis van ondernemen te combineren. En zo is Dancers in Business geboren in 2018.

 

Meer weten over Teuta?

Lees haar ondernemersverhaal hier

"Door de coachingsgesprekken ben ik veel bewuster geworden van wat er nodig is om een eigen bedrijf op te zetten binnen de danswereld. De combinatie van goed doorvragen, waardoor ik dieper op mijn ideeën in kon gaan, het adviseren over de verschillende facetten en het betrokken meedenken maakte voor mij de coaching erg waardevol."

Alyza, Danslerares in Amsterdam